Om oss

Reumatiker föreningen filipstad finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 153 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Välkommen till Reumatikerföreningen Filipstad

Reumatikerföreningen Filipstad är en del av Reumatikerförbundet som är en intresseorganisation
för dig som har en reumatisk sjukdom även för den sjukes familj.
Reumatikerföreningen Filipstad bildades 11 oktober 1976. och har i dagsläget 153 medlemmar.
Att vara medlem kostar 250 kr per år. eller 21 kr per månad.

Som medlem får du:

• Information om reumatiska sjukdomar
  • Reumatikertidningen 6 nr per år.
  • Bevakning av samhällsförändringar, politiska beslut mm.
  • Delta i distriktets och föreningarnas arrangemang
  • Olyckfallsförsäkring. Gäller under färd till och från samt under arrangemang
  • Söka bidrag från förbundet till vård och rehabiliteringsresor
  • Badverksamhet i 33-gradigt vatten
  • Styrketräning november - april

• Tidig diagnos och omedelbara rehabiliterande åtgärder kan spara miljarder åt samhället och minska mänskligt lidande.
    Idag är det inte ovanlig att reumatiker får rätt diagnos förrän två till tre år efter insjuknandet

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!